5 Aralık 2012 Çarşamba

özel günlükler


Baek Seung Jo’nun Günlükleri (Özel Bölüm - 1)
Yeni Evli Sabahı

Zil…….
Gürültülü alarm zili beni uyandırdı. Alarm zili ne kadar gürültülü olursa olsun, o kesinlikle uyanmayacak. Uyanmayacaksa neden alarm zili kurduğunu bilmiyorum…
Ben hafta sonları zaten nadiren uyuyordum, bir teste hazırlanmam gerekiyordu.
Sonunda bu gün uyumak istedim. Tam bir baş belası Wu HaNi!
Yeni eş! Koca!
Evlenmemizin üstünden bir yıl geçmesine rağmen sen hala yeni evli rolü oynuyorsun.
Diğerleri gibi yalnızca ikimiz birlikte yaşamıyoruz, bu yüzden biz gerçek yeni evli duygularını hissetmedik. Bunun dışında, eun jo yüzünden bizim birbirimizi olan aşkımızı belirtemediğimiz bir gerçek. Sanırım ilk kez sadece ikimizin olduğu gerçeği senin için çok özel olabilir.
Şafaktan beri acele ettin bana bir kahvaltı hazırlamak için. Tamamen yanmış sosisler ve ekmek, tam pişmemiş fasulye salatası. Tıpkı Wu HaNi gibi.
Ama en azından kahve iyiydi. Kahvenin tadı en güzel sevdiğin insanla paylaştığındadır. En mutlu insan sevdiği kişiyle birlikte olandır. Bu sabah ben en mutlu insandım. Ben seni düşünüyorum, birlikte geçireceğimiz günü planlamak için nasıl uyanık kaldığını…
İngiliz kahvaltısı: kahve, sabahın nurunda alış veriş, battaniyeleri yıkamak, kıyafetlerimi seçmek, romantik bir film izlemek. Ağzınla düşünceleri mırıldanmak, bir salak gibi… Ha ha ha…
Benim için bir şeyler yapmayı çok istiyordun. Konu aşka geldiğinde kimse seni geçemez, ve ben bu yüzden seni seviyorum. Senin bu taşkın kalbinin asla karşılığını veremem. Sadece bu gün için senin hediyen olmaya karar verdim. Senin bir sonraki programın…
Biz bir film izlemeye gideceğiz , değil mi?
Sen benim kıyafetlerimi de seçeceksin, değil mi?
Wu HaNi … baştan ayağa tamamen uyumlu kıyafetler… İnsanlar bakıyor ve gülerek yanımızdan geçiyor. Bu tür durumlardan nefret ediyorum. Ama bu gün bunu arka plana atacağım. Çünkü ben kendi isteğimle senin bu günlük hediyen olmaya karar verdim. Lütfen istediğini yap…
Hadi böyle yaşayalım. Bir birimizle iyi anlaşalım ve birbirimizden hiç şüphe etmeden böyle sürdürelim.
Bir çift çamurlu ayakkabı bağcığını bağlar gibi kalplerimizi birleştirelim. Hayatlarımız bir birini severek ve birbirimize bakarak yaşayalım. Bu, utanarak birbirimizin kirli ayakkabılarıyla yüzleşmemiz anlamına gelse bile…
‘’Kocacığım’’ Vahşi çiçeklerin kokusu geldi sen kollarıma koştuğunda. Evet bu gün senin için o çiçekleri toplayan bir hödük olmaya hazırım.
‘’Efendim, karıcığım.’’ Benim beklenmeyen cevabımla çok mutlu oldun. HaNi zıplıyor ve beni yanağımdan öptükten sonra kaçıyor. Senin utangaç gülüşün çiçeklerin filizlenmesine benziyor. Bütün dünya parlak. Bu gün senin yüzün bile…
Senin yüzün bile havai fişeklerle dolu.


Oh Ha Ni ~


Baek Seung Jo’nun günlükleri (Özel Bölüm - 2)(İğneler Korkutucu)

‘’Wu Ha Ni! Neyin var. Eğer onunla ortak olursam bende F alacağım. O nasıl bu yetenekle hemşire olmayı bekliyor… yarı endişe ve yarı alay…’’
Fısıltılar kesinlikle HaNiye doğrultuluyor. Nereye gitti.
Umarım bir yerde yalnız ağlamıyordur. Kalbim huzursuzlanıyor, sanki ağır bir kaya parçası konuşmuş gibi…
Tıpkı düşündüğüm gibi HaNi laboratuarda yalnız saklanıyor. İçinde tuttuğu bu acı yüzünde görünüyor. HaNi için kötü hissettiğimden diyorum ki ‘’Eğer korktuysan bırakmalısın. Ben doktor olacağımı söylediğim için sen hemşire olmak istedin. Bir çok insana yük olmayı bırak ve şimdi vaz geç.’’
Ben sonunda söylememem gereken bir şeyi söyledim. HaNi2nin özelliği bu gerçi, uysalca durabilir; bir ot sapı gibi, küçük bir motivasyonla bir çam ağacı gibi dimdik durabilir. Bu yüzden onun ağlamasını kabul etmedim. Çünkü ona sahnenin arkasından gizlice yardı edersem daha fazla yardımcı olacağımı hissettim. Ama HaNinin oyuncak ayıyla pratik yaptığını gördükten sonra , bazen bir havuç ve çubuğun gerektiğini düşündüm. Bugün kendime geriden baktım. HaNiye olan aşkımı göstermekte çok zayıfım.
HaNi için kendi iliklerimden vazgeçmem aşkın bir parçası olamaz mı? Sanırım şu an zor zamanlar geçiren eşime elimi uzatmalıyım. Tabii sinirlenmekten deli gibi terliyordum. HaNinin kanımı daha rahat alabilmesi için kolumu bir gülümsemeyle uzattım. Ama bu Wu Ha Ni ….
Gerçek farklıdır…
Aşk adına bu acıya dayanmak benim için çok can yakıcı oldu.
‘’Kanıyor, kanıyor. Başardım!’’
Benim aşırı heyecanlanmış eşimi görmek prensiplerimi bir kenara bırakmanın ne kadar iyi bir fikir olduğunu düşünmeye başladım. Bu iyiydi, HaNi.
Sen hastanın acısını kendi acısı gibi düşünen iyi bir hemşire olabileceksin. Şırıngada pek yetenekli değilsin ama, senin nazik sıcak kalbin seni gerçek bir hemşire yapacak.
Wu Ha N inin yeni insan test deneği Baek Eun Joo olacak.
‘’Kardeşim geldin mi?’’
İyi şanslar Eun Jo!

Oh Ha Ni ~

Baek Seung Jo’nun günlükleri (Özel - Bölüm 3)

(Baek Seung Joo Junior’u yaratmak)

Bu ne? Herkes bana bakıp bir şeyler fısıldıyor. Wu HaNi bir probleme neden olmuş olmalı…
Huzursuz hissediyorum… Gerçekten huzursuz…
O Hamile mi? İmkansız!…
Bebeğe sevinmediğim için üzülüyordun. Ben sadece şaşkındım. Seninle karşılaştığımdan beri, bu son birkaç yıl telaşlıydım. Biz aniden evlendik bunu beklemeden, ve bizim evlilik belgemiz böyle bir yolla bildirildi…
Her şey karmakarışıktı çünkü hiçbir şey planlandığı gibi gitmedi. Dürüst olmak gerekirse seni her gün elimde tutmak istedim. Banyodan çıktığında ıslak saçların ve sırtımda hissettiğim sıcak nefesin.
Sana dokunmadan uyuduğum geceler… Tüm bu şeyler beni rahatsız ediyordu…
Kendimi durdurmak için harcadığım tüm gayretler bebekle bitince şaşırmıştım. Gerçi ben senin hamile olmadığından tamamıyla emindim. Ama seni ve ailemi hayal kırıklığı içinde görmek bebek istememi sağladı.
Sana benzeyen sevimli bir kız. Senin gibi sevgi ve mutlulukla taşmış bir çocuk…
Wu HaNi gibi çok beğendiğim düz alınlı ve hafif uykulu gözlerle bakan güzel bir kız çocuğu…
Muhtemelen Wu HaNi gibi çok acemi ve atılgan bir kız çocuğuna sahip olmak çok heyecanlı olurdu.
Buraya gel! Eğer seni böyle tutarsam bu seni daha iyi hissettirecek mi? Eğer seni sahip olduğum her şeyle öpersem bu senin acını biraz daha katlanılabilir yapacak mı?
Hadi bu gece özel gecemiz olsun. Hadi nefesimizi kesecek kadar güzel olsun….
Bir bardak alkolden sarhoş olmuş gibi, yüzümü senin güzel tenine gömdüm. Bizim taşan aşkımız…

Oh Ha Ni ~ 

Baek Seung Joo’nun Günlükleri (Özel Bölüm - 4)

(Baek Seung Joo Benim Kocam!)

Ji Soo’yu uzun zamandır görmemiştim. O benim küçük kardeşim gibidir…
Ji Soo’nun biraz aşırı olan bağlılığı şüphesizki HaNi nin hislerini incitecektir. 
Kendini Ji Soo ile karşılaştırmasa iyi olur…
Bir kz daha HaNi nin gözleri sarktı. Onun enerjisi tükendiğinde her zaman böyle olur.
Beni çok iyi hissettirmeyen bir nedenden dolayı o yılgın görünüyor.,
Gülebilmemin nedeni elimden gelenin en iyisini denememin nedeni hepsi sensin HaNi.
Aşağılık kompleksini bir kenara bırakabilsen bu çok iyi olurdu.
Sorun ne? Sen uyuyamıyorsun. Hiç yerinde duramıyorsun.
Sanırım bu Ji Soo yüzünden. Kukla!
Benim umutlu dileklerime rağmen, sonunda Ji Soo ile karşılaştın sanırım.
‘’Bu ne çeşit bir yanlış anlama? Küçük bir kız kardeşi de mi kıskanıyorsun? Sen inanılmazsın.’’
Açıkçası ben HaNi’nin Ji Soo’ya iyi biri gibi görüneceğini umuyordum. Çünkü o, Baek Seung Jo’nun eşi. Bu yüzden Ji Soo onu kabul edebilirdi.
Eğer Ji Soo onu üzmeseydi, çok iyi olurdu. Her zamanki gibi nasıl hissetiğimi açıklamak çok zor.
‘’O zaman Amerika’ya gitmemeliydin. Bu kadar yıl boyunca sevdiğin insandan nasıl ayrı kalabilirsin? Eğer ben olsaydım Amerika’ya gidemezdim. Asla! Baek Seung Joo buradayken ben nereye gidebilirdim. Bunu hayal bile edemiyorum!’’
İşte bu! HaNi den etkilenmemein nedeni. Ben Baek Seung Jo, içtenlikle söyleyebilirim ki ben tamamen sadece HaNi için varım. Benim Nuhun salyangozum, kötü muameleye ve küçük görmeye katlandığın için bana gel. Wu Ha Ni’nin samimiyeti.
Kukla! Yine tek başına ağlıyor musun? Ben etrafta olmadığımda ağlıyorsun…
Ben bundan gerçekten nefret ediyorum!
‘’ Nuhun Salyangozu, ağlayan bebek Wu HaNi. Burada ne yapıyorsun?’’
‘’Ben sadece seni kaybetmekten korktum. Acınacak haldeyim değil mi?’’
Evet zavallı Wu HaNi.
‘’Ben seni seçtim. Sen benim için teksin.’’
Çünkü sen hayatın tehlikedeymiş gibi beni sevebilen tek kişisin… 
Çünkü sen sonsuza kadar bana bakabilecek olan tek kişisin…
Keşke sen ve ben sadece bir an için birbirimizin yerinde olsaydık, o zaman seni gerçekten ne kadar çok sevdiğimi fark ederdin.
Çünkü o zaman sen asla, senin hakkında nasıl hissettiğime inanmayıp bunun için üzülmezdin.
Ama kukla gibi, Wu Ha Ni, benim gerçek hislerimin farkına varmıyor.

Oh Ha Ni ~

Baek Seung Joo’nun Günlükleri (Özel Bölüm - 5)

(Hasta Baek Seung Joo’yu savunmak)
Eve gitmediğim ve uyumadığımdan beri beş gün oldu. Hasta odaları, hastalar, acil odaları, seminerler, staj hayatı hepsi beni öldürüyor. Senin yüzünü görmeyeli birkaç gün olmasına rağmen, sana gülümseyebilecek halim bile yok. 24 saat içinde yemek yemeye bile vaktim yok ve o yeterli değil. Hoo..
‘’Baek Seung Joo!’’
Elinde öğle yemeği kutusu tutan ve bana doğru düşen HaNiyi yakalamak için ileriye atıldım. Ama neden başım bu kadar dönüyor? Ayak bileğim keskin bir dikenle parçalanmış gibi acıyor. Dünya benden üstün geldi ve her şey bir anda karardı. 
‘’Ölemezsin! Seni ne kadar sevdiğimi biliyor musun?’’ HaNinin üzgün sesi uzaktan gelen yağmur damlalarının sesi gibiydi. Ona sorun olmadığını ve endişelenmemesi gerektiğini söylemek istedim, ama tüm vücudum karanlığa doğru çekiliyordu.
Hiç kimse burkulan bir bilek yüzünden ölmedi. Bileği üzerine ağır bir şey düşmesinden dolayı yaralanmış. 
Çok gürültülü. Biraz uyumama izin ver Wu Ha Ni!
Hevesli bir savaşçı gibi Baek Seung Joo’yu korumak için HaNi can sıkıcı boyuta gelene kadar odaya girip çıkıyor. İğneleri hala acı verici. Wu Ha Ninin hizmeti altıda olanların duygularını şimdi anlıyorum.
Elimi incittiğim yok, bu yüzden HaNinin beni beslemekte ısrar etmesinin nedenini anlamıyorum…
Senin taşkın hislerinle ben ne yapacağım?
Tamam… Hadi yapalım.şimdilik gözlerimi dünyaya kapatacağım ve tamamen sevgini alacağım. 
Ne düşünüyordun? Wu HaNi kendi kafana göre çizelgeleri doldurmak… üzerinde sadece benim çalışabileceğim şeyler var. Bir hastanın hayatı buna dayanır. Bir hemşire olarak nasıl bu kadar düşüncesiz olabilirsin? 
Düşüncesiz olup olmadığını bilmiyorum. Sen sadece çocuksun…
Çok tehlikeli bir şey yapan HaNiye sinirlenmiştim.
‘’Ama ben sadece biraz dinlenmeni ve rahat etmeni istedim. Üzgünüm… elimden geleni yaptım… neden sana… sıkıntı vermeye devam ediyorum’’
Gözyaşlarınla karışık bu sözleri söylediğinde başka hiçbir şey söyleyemedim. Öyle olduğuna eminim. Ben senin için diğer hastalardan çok, en öncelikli hasta olmalıyım. En azından senin için, çünkü ben Baek Seung Joo senin her şeyinim. ‘’Teşekkürler Wu Ha Ni!’’
Bizim ona hiçbir şey vermememize rağmen bize sıcak güneş ışığı verdiği için güneşe minnettar olmamız gibi. Kimsenin onlara bakmamasına rağmen vahşi çiçeklerin her zaman çiçeklenmesi gibi …
Beni kendimden daha çok seven sana minnettarım. Senin daimi aşkına her zaman minnettar kalacağım. Sen nasıl bana doğru bu kadar enerji dulu koşabiliyorsun? Sen nasıl bana tüm hislerini böyle verebiliyorsun?


Oh Ha Ni ~ 

Baek Seung Joo’nun günlükleri (Özel Bölüm - 6)

(Bu gün lisansımı aldım)
Wu Ha Ni sen mi süreceksin? Yürüsek daha iyi olmaz mı? Arabanın anahtarlarını bana ver.
Senin gülüşünün sesi güneş ışığı gibi parlıyor… bunu durumun ne kadar korkunç olduğunu fark etmeden önce söyledim. Tıpkı düşündüğüm gibi… iyi sürseydin Wu Ha Ni olamazdın.
Tüm vücudum ürperdi ve tüylerim diken diken oldu. Sen daha sağını solunu ayırt edemezken nasıl ehliyet aldın? Sen kendi başına sürmeyi deneyeceksin. O zaman ben ne olacağım? Senin için endişeyle beklerken kalp krizi mi geçirmemi istiyorsun?
Bir yıllık evlilikten sonra dul kalmak istemiyorum. Eğer dahi Baek Seung Joo olmasaydı kim senin gibi bir kuklaya araba kullanmayı öğretirdi. Kendim için kötü hissediyorum, çünkü seni devamlı takip etmek ve sana nasıl kullanacağını öğretmek zorundayım. 
Senin tembellik etmenin yanında öğrenmeye hiç niyetin yok. 
Düşündüğüm gibi okulda iyi olamayan öğrencinin mükemmel örneği. Ne zaman büyüyeceksin? Bu kadar mutlu musun ufaklık? Bu araba kullanma denemesi değil, bu tamamen bir araba yolculuğu gibi.
Bu bir ilk. Yüksek sesle şarkı söylemek, konuşmak ve gülmek senin parlak kişiliğinin yanında.
Wu Ha Ni sen her zaman beni silahsızlandırıyorsun ve farklı bir tarafımı ortaya çıkarıyorsun. 
O zaman bu Wu Ha N inin cazibesi. Sen olmasaydın ben her zaman tedbirli davranırdım. Daha farklı konuşurdum ve muhtemelen planında gitmeyen her şey için sinirlenerek hayatımı yaşardım. Sana bakarken devamlı aptallık etmek istiyorum. Ağlamak istediğim bunun gibi durumlarda sen beni güldürüyorsun. Senin sayende tek düze bir hayattan günde birkaç kere çıkabiliyorum. Bu eğlenceli ve beklenilmeyen bir levreği tatmak gibi beni mutlu ediyor. 10 yıl sonra bu nasıl olacak? Biz nasıl olacağız? Sen hala dilsiz ve ben sana bir şeyler öğretmekle meşgul mü olacağım?
Bizim küçük sevimli bebeğimiz olduktan sonra biz mutlulukla yaşayacak mıyız? 
50 yıl sonra biz beyaz saçlarımızla nasıl olacağız?
Hadi güzelce yaşlanalım ve bu yaşlanma öyle ki mutsuz ve sefil olmasın. Zamanın uzunluğu gibi alçak gönüllü. Hadi zamanımızı birlikte geçirelim. Hadi böyle yaşayalım… uzun uzun bir süre birlikte…

Oh Ha Ni ~

Baek seung Jo’nun günlüğü 7 (Özel Bölüm - 7 (Final))

(Doğum günü)
Dünyadaki tüm bayanlar bu tarz şeyleri almak ister mi? Çiçek vermek ve sürpriz yapmak gerçekten bana göre değil. Samimi bir kalp yeterince güzel değil mi? Fakat senin ince çıkan sesin; beni sıkıntıya sokan çiçekleri, hiç almadığını gösteriyor. Ayın ortasında ne var? Çağrım var şu an. Ayrıca o gün iki ameliyatım var. Dürüst olmak gerekirse sen ve ben ikimizde biliyoruz. Fakat önemli olan şu ki senin bilmene gerek yok hoo hoo..
Çok şık giyinmiş kocam benim karşıma çıkar. 100 gül ile bana ‘Sürpriz!’ diye bağırır. Ve harika bir gece manzarası ile restorantta bir akşam yemeği. Bilinen şeylerde bile kendini ifade etmekte iyi olmayan bir eşe sahipsin. Sana doğumgünne gelemeyeceğimi söylediğimde senin için zor olmuş olmalı. 
Her ne kadar sorun değil desende sesin hayal kırıklığıyla doluydu. Korkunç değil mi?
Kukla! Sadece biraz bekle. Bu aşk değil mi? 
Harika baek seung joo günleri değiştirmek için herkese yalvarıyor. Bana çiçek aldırtmak…
‘’Hey Wu Ha Ni acele edip dışarı çıkmalısın. Acil yardım odasında yeterince hemşire yok. Acele et!’’
Benim hınzır yalanım midemi bulandırdı. Utanç verici çiçekler ve balonlar, bunlar benim hiçbir zaman yapmayacağım şeylerdi. Fakat sadece senin nasıl mutlu olduğunu düşünmek bile beni mutlu ediyor.
Hamile bayanın yaygara koparmasıyla hazırladığım her şey berbat oldu. Bu bir doktor için alışılmış olsa da, bunun için biraz üzüldüm.
HaNi ne yapmalı? Üzgünüm. Sana beslediğim duygularım kırış kırış oldu. Fakat yinede bunu kabul edeceksin değil mi? Duygularımı… 
Hadi bugünkü gibi en son doğum gününde de beraber olalım. Ömrümüzün sonuna kadar.
Hem kötü hem de mutlu zamanlarda hep birlikte olalım bugünkü gibi.
Aşk bir taahhüttür. Biz mükemmel aşka ulaşacağız. 
Aşk bir itiraftır. Bu güller sana söyleyemediklerimin ifadesi.
Benim kalbimi kabul eder misin? Ben gitgide kendimden vaz geçiyorum, sadece biri için, senin için…
İşte ben, işte bu kişi; gitgide bir aptal oluyor, çünkü senin gülmeni istiyorum. 
‘’Mutlu yıllar sana! Seni seviyorum Wu Ha Ni’’
Benim kaderim olmak içinde doğduğun bu gün de mutlu yıllar sana! Bu gün ki ben senden daha mutluyum.
‘’Bir şey daha bana mutlu yıllar şarkısı söyle. Böylece mumları üfleyebilirim.’’
‘’Pekala bugün Wu Ha Ninin doğum günü.
Mutlu yıllar sana. Mutlu yıllar sana seni seviyo..’’
‘’İşte o kısım! Bir kere daha! Beni sevdiğini söylediğin kısmı, bir kere daha söyle. Seni seviyorum Wu Ha Ni’’nin doğum günü.
‘’Seni seviyorum Wu Ha Ni.’’
‘’Bir kez daha!’’
‘’Hey, yok artık.’’
‘’Kocacım bir kez daha!’’
‘’Seni seviyorum karıcığım’’
Seni seviyorum. Bu %10 sana özel. Bu benim yapabileceğim bir şey değil. Bunu bir tek sen yapabilirdin. Tüm zayıf ve güçlü yanlarınla…
Seni seviyorum!
Kim Hyun Joong: birçok anlam keşfettim bu drama da. Bütün dünya hemfikir. Youtube sayesinde…
Mutluyum ki o drama hınzır öpücüktü. 4. Veya 1. Sırada olması önemli değil. Aslında kore dizilerinin yayılma yeteneği var. Asya dışında… Bu beni cidden sevindiriyor.
Hınzır öpücük dehşet verici! ayrıca 2011 yılında hayranlarımın karşısına daha yakışıklı ve başarılı bir şekilde çıkacağım. sizleri seviyorum. teşekkürler... (^_^)

3 yorum:

  1. Tşekkürler . Playful Kiss süpper

    YanıtlaSil
  2. Ayy süperdi yaa :)))) Playful kiss en sevdiyim k dramalardan önde gideni teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. Çok teşekkürler :) mükemmeldii

    YanıtlaSil